Thoma Post

Een verhuurmakelaar is jouw adviseur en bemiddelaar bij de verhuur van een appartement of pand. Het inhuren van zo’n makelaar is geen overbodige luxe. Als verhuurder is jou er immers veel aan gelegen om zo snel mogelijk te beginnen met het genereren van inkomsten.

Elke maand dat je nog geen huurder hebt gevonden, is een maand dat je huurinkomsten misloopt. Daarom levert het inhuren van een verhuurmakelaar je meer geld op dan dat het kost. De makelaar zorgt er namelijk voor dat je aanzienlijk sneller een huurder vindt.

Dit is wat een verhuurmakelaar zoal voor je doet:

Huurders vinden

De makelaar adverteert jouw pand of appartement richting de doelgroep. Ook houdt hij de vraag in de lokale markt nauwlettend in de gaten en stuurt hij jouw aanbod op basis van de laatste informatie constant bij.

Huurders rondleiden en screenen

Zijn er meerdere potentiële huurders met belangstelling? De verhuurmakelaar trekt de (financiële) historie van deze personen na en voorkomt hiermee dat jij als verhuurder voor betalingsproblemen komt te staan. Ook regelt hij bezichtigingen en open dagen.

Filialen door heel het land

Je vindt onze elf woningmakelaarskantoren in Almelo, Amsterdam, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Enschede, Hengelo, Lochem, Vaassen, Winterswijk en Zutphen. Daarnaast zijn we actief in de bedrijfsmakelaardij in de regio’s Twente, Achterhoek en Stedendriehoek en hebben we een overkoepelende taxatieafdeling en hypotheekafdeling. En alles is erop gericht om jou volledig te ontzorgen.

Wij zijn makelaars met meer. Meer ervaring, meer persoonlijke dienstverlening, meer marktkennis en meer kwaliteit. Expertise en enthousiasme… De kracht van makelaars met meer!

Thoma Post